autostoel zero 1 recaroIs je kindje uit de 0+ autostoel gegroeid? Dan moet je gaan nadenken of je je kind in een grotere autostoel tegen of met de rijrichting mee gaat vervoeren. Alle deskundigen zijn het erover eens: achterwaarts vervoer is het meest veilig en dus het beste. De nieuwe Recaro Zero 1 maakt deze beslissing een stukje gemakkelijker want deze nieuwe autostoel kun je 360˚ draaien en kan op twee manieren gebruikt worden: met of tegen de rijrichting in.
Vanaf de geboorte tot ongeveer 4,5 jaar (18 kg) kun je de Zero.1 tegen de rijrichting in gebruiken, is je kindje ouder dan 15 maanden dan kun je de stoel met één hand draaien en met de rijrichting mee gebruiken. Voor de allerkleinsten is er een comfortabel verkleinkussen. Is je kindje gegroeid? Met één hand verstel je de autostoel aan de lengte van je kind. Slimme indicatoren geven aan of je de autostoel correct hebt geïnstalleerd. Het unieke gordelsysteem zorgt ervoor dat gordels altijd in de juiste positie zitten, ze kunnen niet draaien of in de huid van je kindje snijden.
De Zero 1 maakt het bovendien een stuk gemakkelijker om een kind in- en uit de autostoel te nemen, want je draait de stoel gewoon naar de autodeur toe.

autostoel zero 1 recaro

2 Comments on Autostoel Zero 1 draait 360 graden en kan nog meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *