aston martin silvercross stroller kinderwagen babytrendwatcher

Wie gek is van James Bond kent Aston Martin. Deze Britse superwagen werd bekend in de klassieker ‘Die Another Day’ en dit model sleepte met zijn opvallende vormgeving diverse prijzen in de wacht. Een droom voor heel wat mannen (en misschien ook wel vrouwen!); hij haalde bijna 310 km per uur, zat binnen 5 seconden op 100 km per uur en schakelde zoals in een Formule 1 auto. Je moest voor deze snelheidsduivel ook wel wat neertellen: een kleine 370.000 euro.
Nu is het oer Engelse kinderwagenmerk Silver Cross een mooie samenwerking aangegaan met Aston Martin. het resultaat is de Silver Cross Surf Aston Martin Edition die we in Keulen op de Kind + Jugend zagen schitteren. De kosten voor deze Engelse luxe zijn een stuk minder dan de echte Aston Martin met motor, namelijk ‘slechts’ 3.040 euro en de loopsnelheid is helaas maar 5 km per uur.
Nu had ik van een autofabrikant met zo’n naam in techniek wel wat bijzonders verwacht, maar helaas. Het is een compleet reissysteem met een frame dat plat worden opgevouwen, de verstelbare zitting is zowel naar voren als omgekeerd te gebruiken en de reiswieg kan vanaf de geboorte worden gebruikt. Maar geldt dat niet voor heel veel kinderwagens? De boodschappenmand scoort bij mij een onvoldoende: hier past nog niet eens een heel brood in.
Qua looks scoort deze Silver Cross Surf Aston Martin Edition wel hoge ogen: de kinderwagen is afgewerkt met prachtig leer, Alcantara bekleding, aluminium velgen die lijken op de Aston Martin One 77 en natuurlijk versierd met de famous Aston Martin wings. Verkrijgbaar in zwartgrijs en witgrijze uitvoering. Verkrijgbaar bij enkele luxe warenhuizen wereldwijd waaronder Harrods in Engeland in een gelimiteerde oplage van 800 stuks. Reserveren is gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *