winnaars babystuf baby innovation award 2015Eindelijk was het zover! De winnaars van de Baby Innovation Award zijn bekend en de uitreiking van de winnaars vond plaats op de eerste dag van de Negenmaandenbeurs. We moesten wel even wachten op de officiële opening en onthulling van een geboortezegel maar om half elf was het zover. Nog even de verkiezing in het kort: in november nomineerde een vakjury in elke categorie ongeveer drie producten. Daarna konden consumenten online hun stem uit brengen en daarmee kans maken om een van deze genomineerde producten te winnen. Hier is enorm veel gebruik van gemaakt; we ontvingen als verkiezing ruim 17.000 stemmen! Medio januari vond de Mama Jurydag plaats waarvoor de verkiezing samenwerkt met fabulous mama. Deze scores bepalen voor eenderde wie uiteindelijk de winnaars worden.
Na een korte speech door ondergetekende ontvingen de winnaars hun felbegeerde award en oorkonde! Dit zijn de winnaars en ik geef per winnaar nog even aan wat er zo bijzonder is aan dit product.

Draagdoek Tricot Slen Cool, Babylonia: deze is gemaakt van bijzonder materiaal van gerecyclede PET flessen. Deze draagdoek is vochtregulerend, ademend en lekker koel om te dragen. Innovatief en duurzaam oordeelde de jury!
Duukies Beachsocks; mensen met kinderen herkennen dit probleem vast: tere kindervoetjes zijn niet bestand tegen heet zand, scherpe ondergronden zoals steentjes en schelpen. Deze ‘strandsokjes’ zijn de oplossing voor dit probleem. Door het soepele materiaal trek je ze ook nog eens gemakkelijk aan en uit.
Baby Shower Glove, Invented4Kids. Onder de douche met een baby kan best griezelig zijn. Met de Baby Shower Glove gaat dit een stuk gemakkelijker en veiliger. Deze lange handschoen is gemaakt van badstof, bedekt de hele onderarm en kleeft op de huid als deze nat wordt! De Baby Shower Glove viel dubbel in de prijzen omdat moeders uit de praktijk tijdens de Mama Jurydag dit product beloonde met de fabulous mama award.
Klein maar fijn: in de categorie Feeding won de Napper Nursery Wallet van KipKep. Ideaal voor borstvoeding gevende moeders voor het hygiënisch opbergen van schone en gebruikte borstcompressen. Je bespaart er ook nog eens veel plastic zakjes mee.
De Stokke Steps wipstoel en kinderstoel was numero uno bij de vakjury, consumenten online en tijdens de Mama Jurydag. De wipstoel geeft baby’s het gevoel dat ze in mama’s armen liggen en past perfect op de Stokke Steps kinderstoel. Een compleet en duurzaam concept want je kunt deze meubels lang gebruiken!
De Ball Playnest Activity Gym van Playgro is een speelkleed en ballenbak ineen. met de zachte wanden en afneembare speelbogen geschikt voor verschillende speelfases van het kind. Supermultifunctioneel en daar houden moeders van.

Deze dag volgde nog een interview met het AD, de Telegraaf en er is ook een filmpje gemaakt voor de Negenmaandenbeurs TV waarbij ik wat dieper inga op de trends in de babymarkt!
Meer informatie lees je op www.babyinnovationaward.nl

uitreking baby innovation awardbaby innovation award winnaarsfabulous mama baby innovation award - kopie

2 Comments on Uitreiking Baby Innovation Awards 2015

    • Hi Whitney, oh ja, wat leuk, ik heb nog wat andere moeders gesproken van de Mama Jurydag, fijn dat je toch even reageert, mocht je nog beeld nodig hebben, dan kun je dat vinden bij ons persbureau de perswinkel! Groetjes, Carola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *