pink and blue beurs
Tussen een beursreis naar Madrid en trip naar Nice toch nog even kans gezien om de Pink & Blue Kids Trade Fair te bezoeken. De beursorganisatie werkte voor deze editie samen met de Trade Mart Utrecht. De beurs was geheel gestyled in New Yorkse sferen met grappige attributen, gratis fingerfood en smoothies en in het midden een echte oldies kinderwagen catwalk. Helaas niet veel echte hardwaren gezien, maar voor wie het zoekt in de cadeautjes en originele producten voor de inrichting van de babykamer was deze beurs zeker de moeite waard!

wollie wolk babytrendwatcher

Ik zet graag een paar nieuwe merken in het zonnetje: Wollie Wolk liet verrassende modieuze voetenzakken zien gemaakt van hippe designstoffen maar wel gevoerd met echte wol want deze is natuurlijk, vochtregulerend en ademend. Kies uit trendy modellen met zebrastof, stoere denim, stoere Tartanruiten of voor fijne breisels en fake furs. Volgens oprichters Ellen Kuiper en Madelon Bouwman zijn dit echt voetenzakken waarmee je gezien wilt worden en een statement maakt. Leuk te weten: alle modellen worden in een beperkte oplage gemaakt. Ik vermoed dat we nog veel zullen horen van deze dames!

pink blue dining kids babytrendwatcher

Dining Kids Amsterdam staat bekend om het ontwikkelen, produceren en leveren van artikelen voor de horeca, denk aan kleurplaten, kleurpotloden in een doosje, al dan niet voorzien van de naam van het restaurant. Maar eten en drinken voor kinderen moest nog leuker worden vonden de twee mannen achter Dining Kids. Dus ontwikkelden Joris en Jorden een nieuw kinderservies vol humor gemaakt van echt porselein. Zoals de Fishing Bowl waarbij kinderen naarmate het kommetje leger raakt kunnen ontdekken wat er aan de vislijn hangt, of het doolhof op het pizzabord!
pure kids bamboe servies babytrendwatcherpure kids bamboe servies bij babytrendwatcher

Ook bijzonder op het gebied van eten en drinken is het duurzame Pure Kids eetservies gemaakt van bamboe! Vrolijk, kleurrijk en kindvriendelijk. Kan niet in de magnetron maar wel gewoon in de wasmachine.

babytrendwatcher zoocchiniTot slot nog een grappig gespot label: Zoocchini! De collectie bestaat uit grappige badcapes met dierenhoofden als capuchon en echte badstoffen klauwen! Verkrijgbaar in baby en kinderuitvoering en let op de verpakking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *